Ανακοίνωση της ΚΟΒ Σαντορίνης του ΚΚΕ για τον θάνατο του Βαγγέλη Μπούτα

 

 

Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ Σαντορίνης, αποχαιρετά με σεβασμό και θλίψη τον σύντροφο και αγωνιστή  του αγροτικού και λαϊκού κινήματος  και μέλος της Κεντρικής επιτροπής του κόμματος, Βαγγέλη Μπούτα.  Το συναγωνιστή σε κάθε μάχη μικρή η μεγάλη,  για τα προβλήματα του εργαζόμενου κόσμου. Μετά από τη σκληρή μάχη με τον καρκίνο αλλά και ταλαιπωρημένος από το σοβαρό ατύχημα που είχε υποστεί, «έφυγε» ως μαχητής , όπως ακριβώς ήταν σε όλη του τη ζωή.
Βαθιά λαϊκός, αυθευντικός και σεμνός άνθρωπος με απέραντη αγάπη για τους ανθρώπους του μόχθου, χαρισματικός ηγέτης του οργανωμένου αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος, κατανοητός σε όσους τον άκουγαν είτε από κοντά , είτε στο «γυαλί», με πάντα  πειστικό και ειλικρινή λόγο.
Η υπογραφή του ως βουλευτής, ήταν πάντα κάτω από τις ερωτήσεις που θέτονταν στη Βουλή από το ΚΚΕ, για τα προβλήματα της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών του νησιού μας και η αγωνιστική του δράση για μια καλύτερη ζωή για τη μικρή και μεσαία αγροτιά, συνεχής και αμείωτη.
Σύντροφε, οι αναμνήσεις από τους αγώνες και η σκέψη σου θα μας συγκινούν και θα μας εμπνέουν. Θα παραμείνεις συμπαραστάτης μας στους μεγάλους και δύσκολους αγώνες «για το δίκιο του κοσμάκη» που έρχονται.
Εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά σου, ευχόμαστε

«ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ , ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ»
Σαντορίνη , 20/09/2020
Κ.Ο.Β Σαντορίνης του ΚΚΕ

Scroll to Top